Verlengkabel 25M 2,5q

1 dag  6,20
Excl. BTW
1 dag 7,50
incl. BTW

Omschrijving

Degelijke kabel voor zwaarder stroomgebruik

Verlengsnoer 25m 2,5q 3wcd

Altijd als u gebruik gaat maken van Springkussens of elektrische aparaten van Sensation Breda dan heeft u stroom nodig om deze springkussens op te blazen of machines te gebruiken. En aangezien een stopcontact niet altijd daar zit waar u hem nodig heeft, bieden wij ook kabelhaspels aan. Kies altijd de juiste kabel voor de juiste toepassing om stroomstoringen en kortsluitingen te voorkomen.

Deze verlengkabel heeft zo'n 25 meter aan snoer en is voorzien van 3 stopcontacten.U kunt met deze verlengkabel meerdere keren verlengen. Geschikt om tussen de 25-100 m mee te overbruggen. Deze verlengkabel kunt u ook na verlengen belasten met 2 blowers.

Begin met de dikste (op volgorde 2,5q, 1,5q, 1q) kabel bij stopcontact en dan steeds dunner, zodat dunste kabel aan blower zit.

Verlengkabel 3x2,5mm , belastbaar 3500W , drie contactdozen 220V met randaarde

Haspels altijd volledig uitrollen bij gebruik

Als je vragen hebt over stroomkabels dan horen wij dat graag!

tip

Haspels hebben vaak een thermische beveiliging, op warme dagen met een zwarte haspel in de zon willen, die er nog wel eens uitklappen. Leg uw haspel in de schaduw of dek hem af met een kartonnen doos met een zijde eruit gescheurd

Een beoordeling toevoegen