Oudhollands Visjes vangen spel

8,26

1 dag 

Excl. BTW

9,99

1 dag

excl. BTW

Oudhollands Visjes vangen spel
>
  • Oudhollands Visjes vangen spel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0,3x0,3x0,2m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
kratje 40x60x8 cm

Omschrijving

Gooi je hengel uit en vis niet naast het net

Oudhollands Visjes Vangen Spel

Uren aan de waterkant zitten is er met dit visjes vangen spel niet bij? De vissen "zwemmen"netjes bij elkaar en zijn duidelijk zichtbaar.  Je hoeft ze alleen maar even op te hengelen. Voor de kleinsten is dat al moeilijk genoeg. Speelbaar op tijd:  Hengel dan zoveel mogelijk visjes omhoog. Of hengel op aantal: Hengel dan een bepaald aantal vissen en tel de punten. Elke vis heeft een ander punten aantal op de buik staan. Tel het aantal punten bij elkaar op en de eindstand is bekend. Huur dit vis spel en ervaar dat vissen helemaal niet zo ontspannend blijkt te zijn. 

√ Uitermate geschikt voor kleinere kinderen

√ Spelenderwijs leren tellen

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)


Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

 

Een beoordeling toevoegen