Vliegende tapijten

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

excl. BTW

Vliegende tapijten
>
  • Vliegende tapijten
  • Vliegende tapijten
  • Vliegende tapijten
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
7 p.tapijt
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Zeskamp of koningsdagspel

 

Vliegend tapijt

Het ziet er zo simpel uit, een kleedje met een touw. De uitleg zo eenvoudig, spring en trek tegelijk het kleed vooruit. En dan komt de uitvoering, communiceren blijkt ineens niet zo makkelijk en timing wordt cruciaal. En ineens ligt iedereen om. Een spel, wat zeker aan de omstanders genoeg momenten bied om te lachen. Er wordt vaak gevallen, daarom is ons advies dit te doen op een valdempende ondergrond, (gras, zand, rubber tegels)


√ Spel ter bevordering samenwerking en communicatie.

√ Ideaal voor zeskamp,  koningsdag of koningsdagspelenl

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto

√ een set van 2 stuks, zodat u met twee teams het tegen elkaar kunt opnemen.Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. De meeste spelmaterialen passen in de meeste auto’s , zeker met de achterbank plat.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt kunnen wij de spelmaterialen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Bij spelmaterialen is toezicht niet verplicht, maar in sommige gevallen toch wel aan te raden. Ook kan het zijn, dat uw op uw evenement helemaal geen zin of tijd heeft om spellen te begeleiden. Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spelmaterialen kunnen zorgen voor uren plezier, maar bevatten ook vaak kleine onderdelen, let in dat geval altijd op dat kinderen het niet in hun mond/neus gaan steken.

Ook merk je dat focus op de winst/prestatie nog wel eens wil zorgen voor het uit het oog verliezen van anderen die in de buurt staan. ( voorbeeld ballen, die heel hard het doel missen, maar wel het kindje raken net naast dat doel)

Daarom adviseren wij ook hier om toezicht te houden en op tijd kinderen (en sommige volwassenen ook) even aan te spreken en ze op de gevaren (ik noem het liever gevolgen) te wijzen.

Een beoordeling toevoegen