vloer zwart kunststof

2,07

1 dag 

Excl. BTW

2,50

1 dag

excl. BTW

vloer zwart kunststof
>
  • vloer zwart kunststof
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
50x50x5cm
Aantal gebruikers
nvt
Op-/ afbouwadvies
Deze artikel is eenvoudig zelf op en af te bouwen
Transportmaat
1m2 = 53x53x20cm ( LET OP is snel veel volume)
Overdekt
Ja
Gewicht
5kg

Omschrijving

Voor als u uw grasveld wilt beschermen

 

Vloer Zwart Kunststof

 

Zwarte Kunststof vloer bestaand uit tegels van 50x50cm , die u als puzzelstukjes aan elkaar maakt. Deze vloertegels zijn 5 cm hoog en aan de binnenkant voor grootste deel hol, zodat uw gras niet beschadigd. U kunt deze vloer bijna 2 weken laten liggen zonder dat uw gras eronder vergaat. Zoals bij de meeste houten vloeren wel het geval is. Het andere voordeel is dat deze vloer niet zo zwaar is met leggen en weghalen. Nadeel zoals bij alle vloeren, voor vervoer moet u altijd rekening houden met veel volume. Meestal is een aanhanger nodig voor transport. Als u bestelt met leveren en ophalen. De vloer wordt geleverd op transportkarren, welke bij u blijven tot we de vloer weer ophalen. De ondergrond dient redelijk vlak te zijn, het is niet zo dat u met een vloer een knollenlanschap kunt egaliseren, hoogte verschil van ongeveer 1-2cm is wel maximale wat de vloer op kan vangen.

 

Na gebruik de vloer schoon vegen en afspuiten met tuinslang alvorens op te ruimen.

 

√ Beschermt uw gras

√ eenvoudig te leggen, relatief licht van gewicht

√ Voorzien van ribbels om kans op uitglijden te verminderen

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel is vaak veel volume (hoe meer vloer, hoe groter het volume) en past dan  niet in de meeste personenauto's . Zorg wel voor een helemaal lege auto, waarvan achterbak plat kan. maar aanhanger of bus is vaak een betere optie.  ( Voorbeeld tent vloer voor tent 3x3 , 9m2 , zijn 36 tegels, een stapel van 50x50x180 . Een 4x8 tent 32m2, 4 stapels van 50x50x160cm )

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’ , zelf ophalen en door ons op laten halen"" of door ons laten leveren en zelf weer inleveren. 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij de vloer ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).

Een beoordeling toevoegen