Warme dranken ketel

10,33

1 dag 

Excl. BTW

12,50

1 dag

excl. BTW

Warme dranken Ketel huren
>
  • Warme dranken Ketel huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
23x34x48 cm
Aantal gebruikers
8 liter
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1x 2200watt (230v)
Transportmaat
35x35x50 cm
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Even op temperatuur komen

Warme dranken ketel  

Als je op zoek bent naar een manier om je gasten op te warmen op een koude winterdag, dan is een warm water ketel of gluhwein ketel een geweldige optie. Deze apparaten zijn speciaal ontworpen om water snel te verwarmen en te behouden op een constante temperatuur, waardoor je snel en gemakkelijk warme dranken kunt serveren, zoals thee, koffie of gluhwein.

Een warm water ketel of gluhwein ketel is vooral handig, als je een feestje of evenement organiseert waarbij je veel gasten verwacht. Deze ketel heeft een flinke capaciteit (8L) en kan grote hoeveelheden water verwarmen, waardoor je snel en efficiënt kunt serveren. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk, zodat je je gasten kunt bedienen zonder dat je de hele tijd in de keuken hoeft te zijn.

Warme dranken ketels zijn NIET geschikt voor chocomelk. Chocomelk kan of in een speciale chocomelk verwarmer (die hebben we niet , te duur en daar wil niemand voor betalen) of in een soepketel (au bain marie verwarming). Suiker en chocolade in chocomelk branden aan in een warme dranken ketel, waardoor ketel niet of nauwelijks schoon te krijgen is.  

 Machine dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €10.00. Gebruik met chocomelk zal er een nieuwe ketel in rekening gebracht worden. 

 

√  Inhoud ongeveer 8 L

√  Alleen geschikt water , thee glühwein. NIET VOOR CHOCOMELK

√ Kan water koken en warm houden. 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Dit artikel past in de alle auto's.

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit materiaal ook door ons laten bezorgen en/of ophalen tegen meerprijs. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje.

Als u wilt dat wij de materialen voor u opbouwen en of afbreken dan is dat ook mogelijk, maar alleen in combinatie met transport.

 

Extra Productopties

3,72

1 dag

Excl. BTW

4,50

1 dag

excl. BTW

Verlengkabel 20m 3x1mm , geschikt voor 1 apparaat max 3000W , kabel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen
Een beoordeling toevoegen