Water Dispenser 8 liter

1 dag  4,13
Excl. BTW
1 dag 5,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
28x21x37 cm
Aantal gebruikers
8 liter
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat
32x25x39 cm
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Gewoon een lekker glaasje water

Water dispenser 8 liter  

Het is tegenwoordig erg in om gezond te doen. En meer te denken aan het klimaat. Dit in combinatie met steeds vaker erg warm weer, doet de vraag stijgen naar een glaasje water in plaats van fris of alcoholhoudend. Met deze water dispenser kunt u uw gasten makkelijk zelf water laten pakken. Dit kan gewoon water zijn of u leukt uw water op met wat citroen, munt of basilicum. En zo zijn er nog wel wat kruiden te verzinnen. Paar ijsblokjes erbij en dan ziet het er leuk uit , gezond en lekker. ( En goedkoper dan spa blauw uit een fles.  Voor een kinderfeestje is deze dispenser ook geschikt , dat kan met water of ranja.

Dispenser dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €2.50. Gebruik met chocomelk/melk zal er een nieuwe dispenser in rekening gebracht worden. 

 

√  Inhoud ongeveer 8 L

√  Alleen geschikt water ,ranja,  NIET VOOR CHOCOMELK OF ANDERE ZUIVELPRODUCTEN

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Dit artikel past in de alle auto's.

Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit materiaal ook door ons laten bezorgen en/of ophalen tegen meerprijs. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje.

Als u wilt dat wij de materialen voor u opbouwen en of afbreken dan is dat ook mogelijk, maar alleen in combinatie met transport.

 

Een beoordeling toevoegen