barbecue houtskool

20,66

1 dag 

Excl. BTW

25,00

1 dag

excl. BTW

Barbecue houtskool
>
  • Barbecue houtskool
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
38x113x77 cm
Aantal gebruikers
25-30 personen
Breedte Werkruimte
113
Diepte Werkruimte
120
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf op en afbouwen
Stroombehoefte
nvt
Transportmaat
113x40x25cm
Overdekt
Nee
Gewicht
15kg
Begeleidingsadvies
Bij dit artikel is geen begeleiding verplicht.

Omschrijving

Barbecue voor wie smaak belangrijker vind, dan snelheid

Houtskool Barbecue

Een gas barbecue is makkelijk en snel qua aansteken, maar je mist toch altijd de echte barbecue smaak. De rook smaak van een houtskool/briquetten geeft toch altijd wat extra's aan een stukje vlees, vis of groente. De houtskool barbecue van Sensationair Breda is groot genoeg is voor 25 tot 30 personen.

Een andere voordeel in vergelijking met een gas barbecue is, dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat.

De barbecue wordt standaard zonder briketten of houtskool geleverd.  maar u kan dit wel bij ons bestellen.

Met 10 kg briketten kunt u ongeveer 2-3 uur barbecueën. Met 20kg proffesionele houtskool kunt u ongeveer 5 uur barbecueën. ( pas op met doseren want professionele houtskool genereert meer warmte dan de supermarkt of bouwmarkt kwaliteit)

Weet u niet hoeveel of hoe lang u gaat barbecueën, bestel dan gewoon extra briketten of houtskoolOngeopende verpakkingen briketten/houtskool nemen wij gewoon retour. 

Barbecue dient schoon retour te komen, zelf reinigen gratis , door ons laten reiningen €20.00. 

Let op:

√     Altijd plaatsen op de vlakke ondergrond

√     De barbecue mag niet onder een van onze partytent geplaatst worden. I.v.m. met de bbq lucht die dan in onze doeken gaat zitten. Bij uw eigen tent moet u dat lekker zelf weten.


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit artikel zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit artikel past in vrijwel elke personenauto.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).

 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk.

Bestel dan het artikel en kies de door uw gewenste optie. (Bezorgen door Sensationair = opbouwen, Ophalen door sensationair = afbreken). U ontvangt dan later een aangepaste orderbevestiging met aangepaste  prijs (opbouwen 40% van totaalprijs, afbreken 60% van totaalprijs) 

Begeleiding

U kunt dit artikel eenvoudig zelf begeleiden. Begeleiding niet verplicht.

Als u niet zelf wilt of kunt grillen, dan kunnen wij een griller voor u verzorgen ( mits beschikbaar) . Dit gaat alleen op aanvraag en prijs is afhanelijk van de griller en de skills die hij of zij moet hebben.  ( satetjes draaien is makkelijker dan een pichana bereiden, dus kennis en kunde is een prijsfactor) 


Veiligheid

 Alles wat warm wordt is potentieel gevaarlijk. Zorg dat u niet vol in de wind staat, zorg voor een blusmiddel in de buurt (bv emmer water of droog zand) . Ga niet barbecueën in de buurt van licht ontvlambare materialen , droge bossen etc etc. 

 

 

Extra Productopties

0,83

1 dag

Excl. BTW

1,00

1 dag

excl. BTW

Een set barbecue gereedschap, bestaand uit vork, tang en hamburgerflipper.

22,02

Excl. BTW

24,00

excl. BTW

Horeca kwaliteit houtskool 10 kg. U kunt ongeveer 5 uur grillen met 10 kg. ( mede afhankelijk van wind en buitentemperatuur)

18,35

Excl. BTW

20,00

excl. BTW

Barbecue Briketten 10 kg. 2 a 3 uur grillen ( mede afhankelijk van wind en buitentemperatuur)

16,53

Excl. BTW

20,00

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken of u vergeet om schoon te maken. Dan doen wij dat voor u tegen vergoeding.
Een beoordeling toevoegen