Knotshockey met Boarding

123,97

1 dag 

Excl. BTW

150,00

1 dag

excl. BTW

Knotshockey met Boarding
>
  • Knotshockey met Boarding
  • Knotshockey met Boarding
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
20x10x2.5m
Aantal gebruikers
max 12
Breedte Werkruimte
12
Diepte Werkruimte
22
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel is eenvoudig op te bouwen, maar wat lastig op te ruimen. (kijk de video)
Stroombehoefte
1500W
Transportmaat
rol L= 1m doorsnede 90 cm
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden

Omschrijving

Begrenzend alternatief hockeyen ...

Knotshockey inclusief boarding (20x10)

Knotshockey is een alternatieve manier van hockey of misschien nog sterker aan gezet het heeft eigenlijk niks te maken met hockey. Ja je slaat met een stok/knots tegen een bal, maar dan houden alle vergelijkingen ook wel meteen op. Handige hockeyers zullen ervaren dat een dummy vrijwel onmogelijk is. Opwippen en hooghouden vrijwel godsonmogelijk, dus ook als niet hockeyer maak je kans om als winnaar van het veld te komen.  De boarding is 20x10 en de knotshockey set bestaat uit 2 x 6 knotsen en een bal. Zodat je 6 tegen 6 (of minder) tegen elkaar kan spelen.

De setprijs is iets voordeliger dan beide artikelen los bestellen.

 

√ Geeft een extra dimensie aan de "hockey"wedstrijd

√ past in niet meeste autos. advies is aanhanger, combo of busje


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit sportkussen zelf bij ons afhalen en weer inleveren. Ophalen van het sportkussen kan de dag van te voren in de middag. Inleveren kan de dag erna in de ochtend. Als u het spelkussen voor een zaterdag huurt dan kunt u het spelkussen (indien op zondag niet verhuurd) zowel op zondagmiddag als maandagochtend weer inleveren. Bij afhalen van een spelkussen hanteren wij een borg van 100 euro (per afhaalopdracht). Welke u uiteraard weer retour krijgt.  


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spelkussen ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’. Bij bezorgen helpt onze bezorger bij de op- en afbouw, daarbij vragen wij wel van minimaal 1 persoon van u assistentie (hulp bij uitladen, locatie wijzen, kussen(s) helpen uitvouwen, stroompunten wijzen, hulp bij afbouwen en inladen).
Wilt u de op- en afbouw volledig door ons laten verzorgen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Begeleiding

Als u een sportkussen huurt bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de locatie. Wilt u ons inhuren als begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Veiligheid

Onze spring- en spelkussens worden voornamelijk door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze kussens voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken dus niet met goedkope ongekeurde kussens, maar enkel met kussens van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Bovendien onderscheidt SensationAir zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen na een verhuurbeurt weer opgeblazen, schoon gezogen, volledig afgenomen met een schoonmaakmiddel en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Wij bieden u dus veiligheid en topkwaliteit voor een realistische prijs.

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen