Springkussen Disco party 4.5m

1 dag  123,97
Excl. BTW
1 dag 150,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
5.7x4,5mx3.9m
Aantal gebruikers
9
Breedte Werkruimte
8.7m
Diepte Werkruimte
5.5m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is zelf te plaatsen, let op lampen verwijderen voor het afbreken
Stroombehoefte
1800 Watt
Transportmaat
L=1,3m x diam.1,2m + 0,5m2 los spul
Overdekt
Ja
Gewicht
149kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden

Omschrijving

Maak van je feest een super disco feest.

Muziek is leuk, springen is leuk, flitsende lichten zijn gaaf, maar gecombineerd in een disco springkussen is het natuurlijk kapot gaaf (vertaling , heel erg leuk). Het springkussen disco party is zoals je eigenlijk al kunt halen uit de titel een springkussen dat is omgetoverd in een disco.  Het luchtkasteel is donker van binnen en voorzien van discoverlichting en muziekinstallatie. Ondanks dat een disco kussen helemaal overdekt is, is dit kussen NIET geschikt voor gebruik in de regen ( geen een springkussen, maar deze helemaal niet). 

De muziekinstallatie wordt geleverd zonder geluidsbestanden, u kunt deze eenvoudig koppelen via bluetooth of met een eigen kabel aansluiten aan computer, tablet, telefoon (jackplug 3.5 aansluiting).

Het kussen is redelijk eenvoudig op te zetten maar het opruimen vinden de meesten mensen lastiger, men vergeet vaak installatie en nog vaker eerst de lampen te verwijderen. (Wat resulteert in lampen meerollen en dan zijn ze stuk, €55.00 per lamp).

Laat u het kussen s'nachts liggen, verwijder dan altijd box en lampen ( regenbui of veel dauw zijn funest voor deze materialen)


√ Je disco feestje is helemaal af

√ Compleet met verlichting en geluidsbox

√ Vervoer: busje, aanhanger of combo, ongeveer 2m3 aan volume

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras


 Zelf bij ons afhalen

U kunt dit speelkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit springkussen is een rol van ongeveer 1,3m lang en doorsnede van 1,1-1,2m , dit past niet in een personenauto. Busje , combo (leeg) , of aanhanger (vloer 1,2x2,0m) noodzakelijk voor transport

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen