Springkussen piraat 4x3 huren

51,65

1 dag 

Excl. BTW

62,50

1 dag

excl. BTW

Springkussen  Piraat 4x3
>
  • Springkussen  Piraat 4x3
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3,9 (incl. opstap)x3x2m
Aantal gebruikers
4-6
Breedte Werkruimte
5,0 meter
Diepte Werkruimte
7,0 meter
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1500 watt (6,9 AMP)
Transportmaat
0,6 x 1 m
Afmetingen transport
diameter: 0,6m L:1,0 meter
Gewicht
75 kg
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht verplicht)

Omschrijving

Leef je een dagje uit als piraat

Springkussen Piraat 4x3

Van de plank springen is in dit springkussen piraat niet mogelijk, maar gewoon springen gaat des te beter. Kies met je vriendjes het ruime sop en maak de sprong in het diepe.  Een fles met rum is op dit luchtkussen niet toegestaan.Met het huren van dit springkussen zijn uw eigen zeerovers uren zoet. Piraten en zeerovers zijn stoere lui met wilde plannen, hou daarom altijd toezicht of de piraten zichzelf niet de grond in boren. Of de kruitkamer laten ontploffen.


√ Door de hoogte en ontbreken van dak ook geschikt om binnen te plaatsen

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren met vrijwel elke personenauto ( geen sedan of cabrio)

√ Standaard geleverd met blower en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras, materialen voor gebruik op andere ondergonden is verkrijgbaar.


 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit speelkussen past in de meeste personenauto's . Zorg wel voor een helemaal lege auto, waarvan achterbak plat kan. ( geen kinderstoelen e.d.)

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen mogelijk in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Selecteer de optie op en afbouw en daarna de optie transport het kussen alleen brengen of alleen halen. U ontvangt dan later een aangepaste offerte voor de op of afbouw ( brengen = opbouwen (40% van normale prijs), ophalen = afbreken (60% van totalae prijs)) 

Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

3,72

1 dag

Excl. BTW

4,50

1 dag

excl. BTW

Verlengkabel 20m 3x1mm , geschikt voor 1 apparaat max 3000W , kabel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen