Stormbaan Vet 21 meter huren

1 dag  289,26
Excl. BTW
1 dag 350,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
21x3,6x4,3m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte
3x1100 watt (6,9AMP per stuk)
Transportmaat
3x 1,2x1,5 meter
Overdekt
Nee
Gewicht
alles samen 360kg
Begeleidingsadvies
Deze stormbaan kunt u zelf begeleiden, minimaal 1 begeleider (18+) , advies 2 begeleiders

Omschrijving

Een echte topper

Stormbaan Vet 21 meter

 

Deze vrolijke gekleurde stormbaan Vet is maar liefst 21 meter lang. Door het ontbreken van een thema is dit kussen zo wat overal in te passen. Een ontgroening, buurtfeest, zeskmap , sportdag , open dag je kan het zo gek niet verzinnen. Maak je event vetter met de stormbaan vet. Wegens de open structuur van dit kussen adviseren wij uitsluitend plaatsing op valdempende ondergronden, zoals bijvoorbeeld gras. Een andere optie is het plaatsen van valmatten als er geen valdempende ondergrond is.

 


Dit artikel kunt u zelf op en afbouwen 1 a 2 personen. Zorg altijd voor toezicht/begeleiding bij een kussen. Bij deze stormbaan is ons advies 2 personen.


√ goed te vervoeren en op te bouwen, lichte rollen.

√ stroomverbruik 3 x 1500W

√ ook geschikt voor wat kleinere kinderen

√ Standaard geleverd met blowers en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras

 
Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en inleveren.

Voor het vervoer heeft u een grote aanhangwagen nodig, of een grote bus (verlengde Renault Master/Volkswagen Crafter of iets vergelijkbaars). Vergis u ook niet in het gewicht van deze baan. De helling van de baan weegt alleen al ca. 350 kilo. De totale baan is verdeeld in 3 rollen. Vervoersmiddelen met een laadklep zijn nog fijner.

Wij adviseren u daarom ook de stormbaan door ons te laten bezorgen en ophalen. Dit artikel is niet eenvoudig zelf op en af te bouwen.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u de stormbaan alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt hebben dan is dat mogelijk, maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen wil laten bezorgen dan ophalen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij de stormbaan ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij stormbanen moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

74,38

Excl. BTW

90,00

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons de stormbaan/groot kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen