Zeepvoetbal

165,29

1 dag 

Excl. BTW

200,00

1 dag

excl. BTW

Zeepvoetbal
>
  • Zeepvoetbal
<

Producten in pakket

1x
Bodem zeepvoetbal
Bodem zeepvoetbal

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
20x10x2.5m
Aantal gebruikers
max 12
Breedte Werkruimte
12
Diepte Werkruimte
22
Op-/ afbouwadvies
Dit artikel is eenvoudig op te bouwen, maar wat lastig op te ruimen. (kijk de video)
Stroombehoefte
1500W
Transportmaat
rol L= 1m doorsnede 90 cm
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Dit artikel kunt u eenvoudig zelf begeleiden

Omschrijving

Begrenzend zeepvoetballen ...

Zeepvoetbal (20x10)

De vraag is of je zeepvoetballen wel kunt zien als voetballen, want op het glibberige zeepvoetbal veld is blijven staan al een hele uitdaging. Maar lachwekkend is het wel om andere te zien stuntelen of natuurlijk zelf te stuntelen. Ook zonder voetbal skills ga je plezier beleven aan dit artikel.  Vanwege de hoge omvalfactor en de niet verende bodem geven wij aan dat dit artikel uitsluitend op goed valdempende ondergronden (beste optie gras) geplaatst mag worden. Ervaring heeft geleerd dat je anders hele nare blessures kunt krijgen. 

Zeepvoetbal wordt geleverd compleet met blower, bodem en boarding, maar zonder zeep of water. 

Gebruik uitsluitend groene zeep ( op aanvraag mee te leveren) en combineer zeker geen zepen/wasmiddelen. ( wasmiddelen kunnen met elkaar reageren en dan zit je onder de chemische brandwonden) 

Na gebruik baan schoon spuiten met water, zodat alle zeep verwijderd is en dan nog even laten drogen.  

√ Geeft een extra dimensie aan de "voetbal"wedstrijd

√ past in niet personenautos. artikel is tevens erg zwaar. En bij retour niet vaak niet zo schoon als hij zou moeten zijn. 


Zelf bij ons afhalen

U kunt dit sportkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit sportkussen past in NIET in een personenauto.

Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’

 

Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het sportkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Kies dan de optie op en afbouw samen met de door u gewenste wijze van transport. (bezorgen door sensatianair = opbouwen, ophalen door sensationair = Afbreken). Wij passen dan later de op/afbouwkosten aan en sturen u de aangepaste orderbevestiging. opbouw 40% van op+afbouwprijs, afbouw 60% van op+afbouwprijs. 


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Boardingen zonder verende bodem vallen niet onder wet springkussens en zijn daarom niet certificaatplichtig.

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

53,72

Excl. BTW

65,00

excl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, tegen meerprijs. op en afbouw is alleen mogelijk in combinatie met transport ( dit zit niet in de opbouwprijs)

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

28,93

Excl. BTW

35,01

excl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen