Ballenbad Feest compleet

1 dag  95,04
Excl. BTW
1 dag 115,00
incl. BTW

Producten in pakket

1x
Ballenbad feest
Ballenbad feest

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3,5x4.4x2,4m
Aantal gebruikers
6
Breedte Werkruimte
5.4m
Diepte Werkruimte
6.5m
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte
1500W
Transportmaat
rol L= 0.8m Diam:0,5m , 8 zakken, 1 zak= 1,2m x diameter 60
Overdekt
Nee
Gewicht
75kg
Begeleidingsadvies
Dit kussen kunt eenvoudig zelf begeleiden ( meerderjarig persoon)

Omschrijving

Zeer geschikt voor de allerkleinsten!

Ballenbad Rechthoek

Elk kind wil zich uitleven in een ballenbad speelparadijs zoals kabonk of monkeytown, maar het is er vaak druk en lawaaiig. Met dit bescheiden formaat ballenbak kunt u dit speelparadijs naar uw thuis halen. Minder druk, niet perse minder lawaaiig.  Omdat de ballenbak voorzien is van gaaswanden kunt u de kinderen goed in de gaten houden. Let op de bodem is niet verend, plaatsing op hele harde ondergronden zoals bestrating raden wij daarom af , gymzaalvloer, tapijt of gras is ideaal. Als u de ballenbak huurt is dat inclusief ballen ( 8 zakken 70x70x70cm = +/-4m3) , die samen ongeveer een laag van 20cm ballen vormen in het bad.

Nadeel , ballenbad ballen zijn niet leeg te laten en op te blazen en nemen dus zeer veel ruimte in. springkussen inclusief ballen is ongeveer 4,5m2 dit past niet in een personenauto, ook niet in twee, drie misschien. Wij adviseren daarom busje , aanhanger ( vloer 1,2mx2m) of de optie bezorgen/ophalen.


√ Goed overzicht vanwege gaaswanden

√ Geschikt voor de allerkleinste en wat groter ( boven de 8 jaar raden wij dit kussen af)

√ Geleverd met 8 zakken ballen (nemen veel ruimte in in de auto, kom daarom met een bus of aanhanger).

 

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit springkussen zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit springkussen inclusief ballen past echter niet in een personenauto. Te veel volume, gewicht is laag.  Flinke aanhanger (1,2mx1,5m laadvloer) of leeg busje is noodzakelijk voor transport


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het springkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bioj spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)


Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

 

Extra Productopties

26,86

Excl. BTW

32,50

incl. BTW

U kunt ervoor kiezen ons het kussen volledig te laten opbouwen en afbreken. prijs berust op plaatsing op gras , plaatsing op bestrating/kunstgras/binnen mogelijk, maar afhankelijk van ondergrond heeft dat een meerprijs.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

1 dag 4,13

Excl. BTW

1 dag 5,00

incl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

28,93

Excl. BTW

35,01

incl. BTW

Als u niet zelf wilt schoonmaken en u boekt dit op voorhand dan een vaste prijs €35.00 incl btw per rol. Als u vergeet om het schoon te maken of achteraf kiest voor schoonmaak dan starttarief €35.00 per rol en worden de daadwerkelijke schoonmaakuren gerekend als kosten.
Een beoordeling toevoegen