Tobbedansbaan

239,67

1 dag 

Excl. BTW

290,00

1 dag

excl. BTW

Tobbedansbaan
>
  • Tobbedansbaan
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
16,5x4x5,5m
Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies
wij adviseren op-/ afbouw
Stroombehoefte
2x 1500 W/ 230 V
Overdekt
Nee
Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Geschikt voor kleine kinderen, maar ook ideaal om binnen te zetten

 

Tobbedansbaan

 

Tobbedansen , dat is met een tob van een heuvel glijden om zo lekker in het water te plonsen. Een super kussen op super zomerse dagen.  Water is altijd top als het warm is en met deze grote tobbedansbaan heb je een baan, die niemand zomaar over het hoofd ziet. De tobbedans baan wordt geleverd met 2 tobben. Houd u er rekening mee dat het vullen van het bad de nodige liters water vergt en dat het even duurt voor hij vol is. Tuinslangen om hem te vullen of nat te houden zitten niet bij dit artikel. Waterbanen adviseren wij te gebruiken op valdempende ondergronden. Water maakt het snel glad en vallen op bestrating kunnen wij niemand aanraden.


√ Uren waterplezier.

√ Voor vervoer rekening houden met grote aanhanger of flinke bus.

√ Standaard geleverd met blowers en verankeringsmateriaal voor gebruik op gras


 Zelf bij ons afhalen

U kunt deze waterattractie zelf bij ons afhalen en inleveren. Dit kussen past NIET in de personenauto's . Aanhanger (minimale vloer 1,2mx2m) of bus is noodzakelijk voor transport.


Laten bezorgen en/of ophalen

Natuurlijk bieden wij ook de service om transport te verzorgen. Dit kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.

Standaard wordt er gerekend met bezorgen en ophalen, als u het materiaal alleen bezorgt of alleen opgehaald wilt dan is dat mogelijk maar krijgt u een aparte offerte . Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen bezorgt dan wel alleen op wilt laten halen. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor alleen de transportkosten (de helft van de transportprijs uitgerekend door systeem bij bezorgen/ophalen).Opzetten of afbreken
Indien u wilt dat wij het speelkussen ook voor u opbouwen en/of afbreken. Dit is tegen meerprijs en alleen in combinatie met transport.

Standaard wordt er gerekend met opbouwen en afbreken, als wij het materiaal alleen op moeten zetten of alleen afbreken dan is dat mogelijk. Bestel dan het kussen op basis van zelf ophalen en vermeld in de opmerkingen of u het kussen alleen opgezet dan wel alleen afgebroken wilt hebben. U ontvangt dan later een prijsopgaaf voor de transportkosten (helft normale transportkosten) en arbeidskosten (opbouw 1/3, afbreken 2/3 van normale op en afbouwkosten).


Begeleiding

Als u een materialen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht. Bij spring/speelkussens moet dat door een volwassene (18+). Als u dit niet zelf wilt of kunt regelen dan ontzorgen wij u graag. U kunt dan begeleiders bij ons inhuren? Prijzen afhankelijk van locatie, duur, soort begeleiding. Minimaal tarief begeleiding €150,00 (1-3 uur begeleiding door een persoon op locatie , inclusief opbouw en afbouw klein kussen) Voor prijsopgaaf huren inclusief begeleiding neemt u het beste even contact op. Per mail of telefonisch ( telefonisch bij voorkeur di-wo-do)Veiligheid

Spring- en spelkussens brengen kunnen zorgen voor uren plezier, helaas zijn ze ook met enige regelmaat oorzaak van verdriet. Daarom staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met kussen van bekende en betrouwbare merken. Voldoen onze kussens aan de wettelijke eisen (WAS) en zijn alle kussens, die vallen onder WAS voorzien van geldig certificaat afgeven door betreffend Nederlands erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV , TUV Nederland en het Liftinstituut.

Bovendien onderscheidt SensationAir Breda zich van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. Na elke verhuring wordt een kussen: opgeblazen, schoon gezogen, en rondom gecontroleerd op mogelijke gebreken en risico’s in bijvoorbeeld de stiksels. Eventuele defecten worden gerepareerd door onze kundige medewerkers en bij grote schades wordt dit gedaan door reparatiediensten van fabrikant, zodat ons product altijd veilig is.

Dat ons kussen veilig wilt niet zeggen, dat er niks kan gebeuren. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, zorg dat u kussen goed verankerd is ( onderschat windkracht niet, beetje wind en daar gaat je kussen , hopelijk zonder kind erin) , houd toezicht en spreek kinderen op tijd aan op wangedrag (bv op de wand klimmen blijven kinderen leuk vinden, totdat ze op hun hoofd landen aan de verkeerde kant )

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Kabelhaspel 25m 3x1.5mm , geschikt max 3200W , kabelhaspel is niet geschikt om meerdere keren te verlengen.

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

excl. BTW

Valmatten zodat u in en uitgangen kunt voorzien van een val dempende ondergrond.

165,29

1 dag

Excl. BTW

200,00

1 dag

excl. BTW

Lekker glibberen en glijden op dit zeepvoetbal "veld". |En ondertussen nog proberen te voetballen en doelpunten te scoren. Zeepvoetbal kan u alleen gebruiken op valdempende ondergronden.
Een beoordeling toevoegen